Tuesday, 6 December 2011

“The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”




(klik link atas nih kalau na join)

ha korang korang korang nmpak ta banner kat atas tu . ape ta nmpk ?! ce bukak mate tu BESAR2 . ehehe .
kalau korang na tau ni laa first time aku na join giveaway . br na berjinak2 laa katekan . kalau na menang tu tade laa mengharap sangat juz na mencube nasib jee laa memandangkan sebanyak 77 hadiah yang dorg na tawarkan . ape korg ta pecaye ?! ye 77 beb !! gile manyak woooo . hehehe . laa takkan korg ta pecaye lg kot .

kalau hadiah banyak ta pelik la kan kalau sponsornye pon ramai . mari kite terjah !
rasenye segala arahan telah dipatuhi . 

giveaway ni tarikh luput nye 31 Disember so korang korang korang meh laa join sekaki . ta rugi ape pon kan . silap2 korang pon dapat hadiah gak . ngee .

so mari kita ENJOY !!!




6 comments:

Miraro said...

Salam. MIRARO pun join jugak. GUDLUCK DEAR!

purpleholics ladyzsara said...

wsalam .
gud luck to u too .
hope kite ade LUCK !!
hehe :)

yana lyana said...

Good Luck, Awak!
:)

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum !! Tahniah sebab menang.. Hehhe :D

Ajeyy Rawk

purpleholics ladyzsara said...

waalaikumusalam .
tahniah gak sbb menang yee :)

Copyright © 2011 . All Right Reserved by Ladyzsara