Friday, 16 December 2011

HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II


(klik banner kalau na join)

mari kita lihat gamba2 yang dipertaruhkan ....



senyuman mahal yang aku rasekan ayu . haha . ayu ke . :p (sile muntah skrg aha) 


senyuman mahal yang tersangat laa ta sopan . agak2 bley masuk iklan ubat gigi ta ? aha :)


ok ini senyuman mahal kami yang tersangat laa ikhlas . (aku yang belah kanan ye) :)

dah2 tu jee gamba2 nye . taley masuk banyak2 nanti orang kate OVER GITU . haha

now kene jawab soalan exam plak . hehe

i- Ceritakan kenapa anda rasa gamba senyuman
anda ini adalah senyuman mahal ?

sebab-sebabnye adalah (skema giler haha) :
  1.  bile orang pandang senyuman aku terus dorang rase sejuk jee ati . kalau na marah tu mmg ta jadi lah kan . haha . 
  2. aku kalau tangkap gamba ta suke pose senyum yang same jee . so kalau orang tgk tade laa bosan . sebab tu aku rase senyuman aku memang mahal lah ! :)
ii- Kenapa anda berminat utk join contest nie ?

sebab ade orang tu invite ~ sape die ? sape lg kalau bukan Hafiz Zainal sendiri . hehe . lagi satu kalau bab senyum2 nih memang aku suke giler lah kalau na masuk . sebab aku suke senyum ~ dan senyum tu kan satu sedekah . ngee :)

iii- Apa 1st impression orang terhadap org yg pakai braces ?

sweet ! hehe . lepas nih bertambah cantek lah gigi dorang . 

na tag sume yang bace entry nih !
bley kan hafiz ??
hehe

ok done !
now na submit paper exam nih !
haha

3 comments:

[ h a f i z ] said...

hehe, boleh saja.
thanks sbb sudi join =)

purpleholics ladyzsara said...

thanx sebab buat contest nih .
aha .

Nhadiatul shahidah said...

da join da..:O

Copyright © 2011 . All Right Reserved by Ladyzsara