Wednesday, 7 December 2011

'Contest Gaya Shawl Ku'





ta penah aku join contest2 nih . so saje mau mencuba nasib lah kan . hee . korg pon meh laa join sekaki . tp ade syarat tau . alaa senang jee pon syarat nye macam selalu orang kate 'ala kacang je lah ! ' ehehe . 

meh tgk syarat-2 nye :



  • Follow Blog candie n naddy *utk supaya tak ketinggalan zaman :)
  • Buat Entry 'Contest Gaya Shawl Ku'
  • Ltk banner kat entry korang
  • ltk pic gaya shawl korunk . tangkap pic korunk pkai shawl
  • lpas buat entry then like n post pic kat >fanpage< utk di-like
  • Tag 2 kwn anda >pastikn dyorg tahu<
  • Hntr url kt komen entry ni or hantar kat shoutbox blog nie or blog naddy
  • vote yg pling byk and gaya paling best MENANG



tarikh tutup 15 december 2011 pemenang akn diumum kan pada 16 jan 2011
hadiah akn diberitahu kemudian





aku nih bukan jenis yang suke pakai shawl n memandangkan aku ta banyak gamba yang pakai shawl so setelah dibelek2 ni laa gamba aku yg terpilih tuk contest nih . kire ok laa kan . ngee .

tag :

yang penting jgn lupe VOTE ok !!

3 comments:

nurulbasyirah said...

terima kasih kerana meng'tag' ak..
tp ape motifnye..xfhm..hahaha..blur jap

purpleholics ladyzsara said...

motif ape .
haha .
meh laa join sekali :)

~ emma zackshada ~ said...

please repost your pict kat fanpage candie puffs . LIKE ter-byk menang :)

Copyright © 2011 . All Right Reserved by Ladyzsara