Monday, 12 December 2011

KONTEST SENYUMAN MENAWAN


say cheeseeeee ~
ha cube tgk cermin agak2 menawan tak senyuman korang tu bile sebut cheseeee ??
hehe .
kalau rase menawan tu sesuai sgt laa kalau korang na join contest ni .
kalau rase senyuman korang tak menawan pon boley join jugak .
mane tau tetibe TERmenawan kan .
haha .
okey dah2 .
ape laa aku merepek nih .

tu bukannye merepek saje2 .
sebenarnye na ajak korang join contest nih .
hee .
ha contest ape ??!
ha meh2 kite terjah !


(klik banner kalau nak join)

ok rasenye korang tau da kan contest ape .
sekarang kite tgk plak syarat2nye .
ta susah pon .
senang GILER !
ngee .

1. tak wajib follow blog kami. \huda dan Daten Yusfarina/
2. rajin2 kan melawat page para sponsor kami.
3. tepek banner pastu direct link ke blog huda .
4.buat satu entry letak satu gamba tengah senyum. tak kesah laa senyum menggoda etc . kami terima :]
lebih pon takpe :D
url entry , letak di bahagian komen blog ini .
5. tag 2 org rakan anda. *tak wajib .
terbuka kepada lelaki dan perempuan .

sepenuhnya keputusan para juri :D

ok laa ni gamba-gamba yang telah dipertaruhkan . :D






alamak telebih sudah ! :D

tag :

No comments:

Copyright © 2011 . All Right Reserved by Ladyzsara