Thursday, 8 December 2011

Jom Buat Duit Dengan Churp-Churp !


apa itu Churp-Churp ?

sebelum nih aku tak tau pun ape itu Churp-Churp . aku BW kat blog Lyssa then aku bace entry pasal Churp-Churp nih aku terus tertarik . korang na tau kenape ?? sebab utamanye melalui Churp-Churp nih kite bleh buat duit laa ! hehe . at least bleh jadi side income kan . macam peribahasa 'lama-lama jadi bukit' tu . even mula-mula dapat sket jee tp kalau da lame2 boley sampai ratus kot ! (tp aku ta smpai tahap tu lg laa . hehe ) 

ok ape tunggu lg mari kita buat duit dgn Churp-Churp ! 

yang penting korang kene daftar dulu laa kan . meh KLIK SINI .

cara-cara nak daftar :

  1.  Klik Sign In With Facebook
  2. Masukkan Emel dan Password Facebook korang
  3. Tekan ALLOW
  4. sekarang korang kena selesaikan 4 steps ni dulu 


i- Authorize With Facebook dulu :

 

ii - Pastu korang kena authorize with twitter plak . kalau takde twitter, skip jer .

 

iii -  Pastu korang isi maklumat tentang diri korng . yang nie PENTING . kena isi betul2 tau sebab butir2 korang nie bertujuan untuk diorang proses pembayaran earning korang nanti..


 

iv - Lepas tu , DONE ! Korang just tekan dashboard kat atas tu yer ? :)

     5. la ni bley laa korang share campaign-campaign tu . kot-kot bley dapat banyak :)

ok jom kita tgk cmne nak naikkan earning korang . first of all korg WAJIB tekan sume yg kat bawah ni dulu :)
ok dah ? ha kalau na tau yang korang duk klik2 kat atas ni laa salah satu cara korang na promote campaign korang :) sorang klik korang bley dapat rm 0.20 tau :) senang jee kan ? hee


eh2 lom abes lg . nak dapat banyak lg ?? ok korang kena promote kat org lain guna name korang . macam mane ?? korang tengok Dashboard Churp - Churp ! Bawah sekali ade Gambar Burung Biru .. Yang Tulis >>> Invite your friends and get rewarded for sharing new promos and trends you love the most!

da jumpa ? PANDAI !  :)
Korang Tekan Sharing/Keep Sharing ... Lepas itu , CLICK TO COPY :)
kalau sorang daftar guna link tu korang bley dapat RM 1.00 . banyak kan ! ngee .

senang tak ?? senang kan . laa tunggu ape lg . daftar la sekarang ! :)
eh sebelum tu cuba TENGOK SINI .
hehehe :)

ape pun THANX sebab sudi luangkan mase :)





No comments:

Copyright © 2011 . All Right Reserved by Ladyzsara