Thursday, 15 December 2011

1st Contest Gambar Saya Menarik!!! by Ain


(na join klik jee banner oke !)

ok kite tgk lah dulu syarat2nye :)


  1. Mesti ada blog.
  2. WAJIB follow blog Ain. Senang untuk tahu maklumat contest dari masa ke semasa.
  3. Lelaki dan perempuan pon boleh join.
  4. Mesti buat entry tentang "1st Contest Gambar Saya Menarik!!! by Ain".
  5. Copy banner contest dan letakkan di dalam entry tersebut serta linkkan ke blog ini.
  6. Suka hati lah nak letak berapa banyak gambar anda yang menarik itu. Kalau ada caption lagi bagus.
  7. Tag 3 rakan blogger anda. Kalau lebih pun lagi bagus. Pastikan mereka tahu, okey!
  8. Contest ini akan terbatal jika kurang daripada 20 orang.
  9. Hantar link di comment box bukan di chat box.

Tarikh tutup: 20 Dis 2011. 10 malam.

so korg kene cepat2 masuk lah kan takut ta sempat menangis ta berlagu plak korang nanti .
hihi :)

oke sekarang baru boley tgk gamba :D



gamba nih tangkap kat i-city, shah alam . menarik ke gamba nih ? aha ntah laa . bg aku menarik laa . payah kot na snap sebab GELI ! even ular tu dalam cermin .


ni gamba bersama KEKASIH HATI . hehe . gamba nih tangkap kat Kuala Lumpur International Hotel (KLIH) . dinner untuk batch aku time diploma dulu . sweet ta ? (pasan jap haha)


ni adik aku . time ni kat Pavillion . padan muke aku paksa die angkat aku . haha .


kenal ta tu sape ? takan ta kenal kot . HAZAMA lah ! hihi . time ni aku raye uma opah sedara kat Parit, Perak kebetulan plak hazama datang raye (kitorg ni sedara jauh agaknye hihi) . terus aku makan pon ta abes . haha .

ni membe2 skola aku . happy giler time nih . bukan senang kitorg na kua same2 . yela masing2 da belaja , keje . time cuti je lah na jmpe :) gamba ini di snap di Wangsa Walk .

housemate aku ! tade keje malam2 g photoshoot kat Taman Tasik Shah Alam . hoyehh2 ! :)

tag :

2 comments:

Ain Zuhairi said...

mmg menarik!! hehehe
good luck k~

purpleholics ladyzsara said...

ty ~
hope ade luck :)

Copyright © 2011 . All Right Reserved by Ladyzsara