Saturday, 31 December 2011

Give Away


(na join klik banner)

Tarikh tamat GA ialah : tepat jam 12 tgh malam pada 15 Januari 2012. Pemenang akan diumumkan pada 16 Januari 2012.

Superb Childish Giveaway BY Fata, Nisrin and Wana.


(na join klik banner)

tag :

1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara


(na join klik banner)

tag :

GIVEAWAY AKAN BERLANGSUNG DARI 8 DISEMBER 2011 HINGGA 8 JANUARY 2012

GIVEAWAY BY LUSCIOUS SKY AND PYZA PYJA


(na join klik banner)

tag :

 from 28/12/2011 - 27/1/2012 

SEGMEN BLOGWALKING AND FOLLOW BY TINTAN


(na join klik banner)

na tag sume yg bace entry nih ! :)

Expired Date:31/12/2011 at 8.00 PM

Friday, 30 December 2011

GIVEAWAY 1st cik violet


(na join klik banner)

tag :

1st GiveAway (End-Year) by Izzah.


(na join klik banner)

tag :

TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY


(na join klik banner)

Blitz Give Away 2012



(na join klik banner)

Tarikh Tutup
29 Januari 2012

CONTEST : Everything For U From Me - POOH GIVEAWAY


(na join klik banner)

SPONSOR KLIK SINI

contest picture by intan and bunga


(na join klik banner)

nih gambanye :)

bersama adik dan kazen2 :)

susah da na hangout ramai2 cmni .
masing2 da busy .
memang sweet memory lah ! XD

tag :

Tarikh tutup 6/1/2012 harap maklum

Pikalurve 2nd GIVEAWAY


(na join klik banner)

GIVEAWAY ini bermula dari 
25 DECEMBER 2011 - 25 JANUARY 2012

GiveAway by darkbatman.com


(na join klik banner)

tag :

my first giveaway by aein amadhani



(na join klik banner)

tarikh keramat:
26.11.11-10.1.12

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY


(na join klik banner)

tag :

TARIKH TUTUP 31 January 2012

end year giveaway


(na join klik banner)

tag :

Mini Giveaway by Wawa Hewit


(na join klik banner)

tag :

DATE DUE:1 JANUARY 2012

End Year Mega Giveaway


(na join klik banner)

Giveaway by Pycha and Eryno


(na join klik banner)

tag :

Monday, 26 December 2011

Sunday, 25 December 2011

SEGMEN BW SAMBIL MENDERMA



(na join klik banner)

na tag sume yg bace entry nih !

First Giveaway



(na join klik banner)

DEADLINE
28th December 2011

FANTASTICPIECES GIVEAWAY



(na join klik banner)

Friday, 23 December 2011

Blog Hanya Dari Mata Mini Give-Away :TQ Followers!



(na join klik banner)

tag :


SPEK KU CANTIK


contest lagi . hehe .
meh tgk gambanye ~ :)


LIHAT BIBIR KU SEXY GITU . AWW ! 

(haha)


 Terbuka sehingga 21.1.12.

Mega Giveaway By Cik Bunny



(na join klik banner)

sponsor :


Tarikh Tutup: 31 Januari 2012

Monday, 19 December 2011

AWESHOMEE 1ST GIVEAWAY SMURFS BY CAROLINA✿


(klik banner kalau na join)

na tag sume yang bace entry nih !
peace !

1st Giveaway by Nadia



(kalau na join klik je banner)

sudah mematuhi sume syarat2nye !

"SAYA TAK BUAT STICKY POST ! "

tag :

Friday, 16 December 2011

HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II


(klik banner kalau na join)

mari kita lihat gamba2 yang dipertaruhkan ....



senyuman mahal yang aku rasekan ayu . haha . ayu ke . :p (sile muntah skrg aha) 


senyuman mahal yang tersangat laa ta sopan . agak2 bley masuk iklan ubat gigi ta ? aha :)


ok ini senyuman mahal kami yang tersangat laa ikhlas . (aku yang belah kanan ye) :)

dah2 tu jee gamba2 nye . taley masuk banyak2 nanti orang kate OVER GITU . haha

now kene jawab soalan exam plak . hehe

i- Ceritakan kenapa anda rasa gamba senyuman
anda ini adalah senyuman mahal ?

sebab-sebabnye adalah (skema giler haha) :
  1.  bile orang pandang senyuman aku terus dorang rase sejuk jee ati . kalau na marah tu mmg ta jadi lah kan . haha . 
  2. aku kalau tangkap gamba ta suke pose senyum yang same jee . so kalau orang tgk tade laa bosan . sebab tu aku rase senyuman aku memang mahal lah ! :)
ii- Kenapa anda berminat utk join contest nie ?

sebab ade orang tu invite ~ sape die ? sape lg kalau bukan Hafiz Zainal sendiri . hehe . lagi satu kalau bab senyum2 nih memang aku suke giler lah kalau na masuk . sebab aku suke senyum ~ dan senyum tu kan satu sedekah . ngee :)

iii- Apa 1st impression orang terhadap org yg pakai braces ?

sweet ! hehe . lepas nih bertambah cantek lah gigi dorang . 

na tag sume yang bace entry nih !
bley kan hafiz ??
hehe

ok done !
now na submit paper exam nih !
haha

Thursday, 15 December 2011

My 1st GA : Ole Ole Dari Bandung


(klik banner kalau na join)

syarat-syaratnya :

1.  buat entry bertajuk "My 1st GA : Ole Ole Dari Bandung"
2. Wajib LIKE Page ini ---> Here
3. Paste Banner Di atas dalam entry itu ya
4. Tag 2 orang kawan. pastikan die tahu ya
5. Copy URL Entry dan email korang  di kotak Comment Entry ini Sahaja.



na tgk hadiah ? KLIK SINI

tag :

Magic Giveaway by Dina, Hazimah, Sabrina


(klik banner kalau na join)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:>

  • Mesti ade belog. Terbuka kepada lelaki dan perempuan. Terbuka kepada semua orang seperti berwarganegara india,cina,melayu,sabah,sarawak dan lain-lain.
  • Tidak wajib follow blog DinaHazimahSabrina.Lebih baik follow untuk mengetahui perkembangan GA.
  • Buat satu entri bertajuk 'Magic Giveaway by DinaHazimahSabrina'. Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek. Letak banner contest. Linkkan terus ke blog Dina (jika korang dari blog Dina) atau Hazimah (jika korang dari blog Hazimah) atau Sabrina (Jika korang dari blog Sabrina) Wajib tag 3 orang bloggers.Pastikan mereka tahu.
  • Kalau dah buat entry copy link entry dan pastekan di ruangan comment  Dina (jika korang dari blog Dina) atau Hazimah (jika korang dari blog Hazimah) atau Sabrina (Jika korang dari blog Sabrina).
  • GA akan terbatal jika kurang dari 20 orang join semasa seminggu GA dijalankan.

na tag sume yang bace entry nih .
mari sume join ! :)

Mega Giveaway By Iera and Nisa


(klik banner kalau na join)

syarat-syaratnya :

  • 1. WAJIB follow blog IeraNisa  
  • 2. Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway By Iera and Nisa" & Link kan ke blog Iera atau Nisa
  • 3. Letak banner GA di entry korang
  • 4. Tag 2 orang kawan blogger anda dan pastikan mereka tahu yg mereka ditag
  • 5. Hantar link anda di comment blog Iera atau Nisa
  • 6. GA akan dibatalkan jika penyertaan kurang daripada 10 orang dalam masa 3 hari pada mulanya GA ini
  • 7. Tunggu entry yg seterusnya untuk mengetahui nombor kedudukan list blog korang
  • 8. Pemenang dipilih secara Random.org

TARIKH GIVEAWAY : 7 DEC 2011 - 31 DEC 2011

tag :

1st Giveaway by Ina & Nadiah


(klik banner kalau na join)

Syarat-Syarat Penyertaan :>

  • Mesti ada blog dan warganegara Malaysia .
  • Wajib follow blog Ina dan Nadiah .
  • Wajib like page Ina .
  • Hanya lelaki dan perempuan sahaja . #pondan atau tomboy tidk dibenarkan :P
  • Buat satu entry yang bertajuk 1st Giveaway by Ina & Nadiah
  • Letak banner GA . Linkkan terus ke blog Ina atau Nadiah . *hanya pilih satu sahaja
  • Lepas buat entry , copy link tersebut dan pastekan link tersebut dikotak komen . *di shoutbox tidk diterima .
  • Tag seorang atau lebih . Makesure diorang tahu .


tag :

1st GiveAway by Anis and Aina


http://1.bp.blogspot.com/-AqvjeiiIr4w/TuIcPIDEcJI/AAAAAAAAACo/KuqTQucuWDk/s1600/39rGI.png
(klik banner kalau na join)

syarat-syarat :

 Mesti follow blog Anis dengan Aina, jangan lupa like fanpage kitorang. Page Anis and Aina
- Mesti warganegara Malaysia //senang nak post hadiah
- Buat satu entry bertajuk "1st GiveAway by Anis and Aina"
- Dalam entry tersebut, letakkan banner kat atas tu, dan linkkan kat blog 
Anis atau Aina
- Tag 1 atau lebih
- Pemenang dipilih menggunakan  
random

hadiah die memang BEST !

oke na tag sume yang bace entry nih !
mai JOIN !

First Giveaway by Dya


(na join klik banner oke !)

menetap di SELANGOR .

oke na tag kat sume yang bace entry nih !
PEACE ~

1st Contest Gambar Saya Menarik!!! by Ain


(na join klik jee banner oke !)

ok kite tgk lah dulu syarat2nye :)


  1. Mesti ada blog.
  2. WAJIB follow blog Ain. Senang untuk tahu maklumat contest dari masa ke semasa.
  3. Lelaki dan perempuan pon boleh join.
  4. Mesti buat entry tentang "1st Contest Gambar Saya Menarik!!! by Ain".
  5. Copy banner contest dan letakkan di dalam entry tersebut serta linkkan ke blog ini.
  6. Suka hati lah nak letak berapa banyak gambar anda yang menarik itu. Kalau ada caption lagi bagus.
  7. Tag 3 rakan blogger anda. Kalau lebih pun lagi bagus. Pastikan mereka tahu, okey!
  8. Contest ini akan terbatal jika kurang daripada 20 orang.
  9. Hantar link di comment box bukan di chat box.

Tarikh tutup: 20 Dis 2011. 10 malam.

so korg kene cepat2 masuk lah kan takut ta sempat menangis ta berlagu plak korang nanti .
hihi :)

oke sekarang baru boley tgk gamba :D



gamba nih tangkap kat i-city, shah alam . menarik ke gamba nih ? aha ntah laa . bg aku menarik laa . payah kot na snap sebab GELI ! even ular tu dalam cermin .


ni gamba bersama KEKASIH HATI . hehe . gamba nih tangkap kat Kuala Lumpur International Hotel (KLIH) . dinner untuk batch aku time diploma dulu . sweet ta ? (pasan jap haha)


ni adik aku . time ni kat Pavillion . padan muke aku paksa die angkat aku . haha .


kenal ta tu sape ? takan ta kenal kot . HAZAMA lah ! hihi . time ni aku raye uma opah sedara kat Parit, Perak kebetulan plak hazama datang raye (kitorg ni sedara jauh agaknye hihi) . terus aku makan pon ta abes . haha .

ni membe2 skola aku . happy giler time nih . bukan senang kitorg na kua same2 . yela masing2 da belaja , keje . time cuti je lah na jmpe :) gamba ini di snap di Wangsa Walk .

housemate aku ! tade keje malam2 g photoshoot kat Taman Tasik Shah Alam . hoyehh2 ! :)

tag :

Copyright © 2011 . All Right Reserved by Ladyzsara