Saturday, 28 January 2012

yayy !! adiah da smpai umah :)

hai3 .
tgk tajuk entry mesti korg terpk2 kan adiah ape yg aku ckp nih .
na tau ke ??
hadiah GA lah !
hadiah nih aku menang dari segmen  The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay .
dan adiah nih dari fieyonashouse .
hehe time kasih banyak2 !

jom tgk ape aku dapat
I
I
I
I
I
I
I
V




jeng jeng jeng !!!
l
l
l
l
V







dapat couple t-shirt .
comey kan .
hehe :)

oke tu je na tunjuk .
first time adiah GA smpai umah .
ngee :D

Wednesday, 25 January 2012

Friday, 20 January 2012

2012 Special Giveaway


-na join klik banner-

tag :

Tarikh tamat giveaway adalah pada 31 January 2012

Jom Tambah Geng Blogger


-na join klik banner-

Tarikh Tutup Penyertaan : 29 Februari 2012

Miraa Hussin's GA


(na join klik banner)

tag :

 15 Januari sehinggalah 28 Februari 2012

FIRST GIVEAWAY BY ONITSUKAHANA


(na join klik banner)

suke sgt warna purple tp sebab hadiahnye tudung so suke warna HITAM sebab senang na match :)
(boley kan hehe)

TARIKH TUTUP 31 JANUARI 2012

Monday, 9 January 2012

Sunday, 8 January 2012

Saturday, 7 January 2012

2nd Anniversary Giveaway by DAS


(na join klik banner)

5 Januari 2012 sehingga31 Januari 2012 jam 12tgh malam

marilah selamatkan kucing binatang kesayangan Nabi Muhammad s.a.w

aku bace majalah MASTIKA keluaran Januari 2012. ade tajuk nih yg membuatkan air mata aku mengalir . 'Dari luar kurungan kucing jalanan ' .
 ye pasal kucing aku menangis . da name pun kucing jalanan mesti ade orang buang kan . ta kesian ke ?? bile da lame jadi kucing jalanan mungkin kucing-kucing ni pon da biase dgn kehidupan yg macam tu . tup tup kene tangkap plak dgn pihak DBKL (macam org tade lesen niaga plak) . dah kene kurung dalam sangkar ta dapat laa na bebas macam sebelum nih . tp aku suke laa bile pihak DBKL tangkap kucing-kucing nih dorg jage , bagi makan so tade laa kucing-kucing nih kelaparan . tapi sume tu seminggu jee . 
yee SEMINGGU ! pastu ape jadi ngan kucing-kucing nih ?? 
hmm SEDIH !
 kalau korg na tau lepas seminggu pihak DBKL jage, dorang akan melupuskan kucing2 ni dengan menyuntik racun 'pentobarbital' . kesian ! macam kejam kan ? :( 
tapi sume nih boleh dielakkan dengan membeli kucing-kucing tu . dalam mase seminggu tu pihak DBKL akan uar-uarkan kat org ramai yg berminat dalam internet . korang boleh membeli kucing-kucing nih dengan hanya RM15 kat Pusat Haiwan DBKL . dengan cara macam nih mungkin kucing-kucing nih boleh hidup lg lame tanpa suntikan racun tu . 

mak , sara na beli . kesian kucing-kucing ni ! :(



(gambar sekadar hiasan )

Thursday, 5 January 2012

The Contamination Giveaway by Killjoys


(na join klik banner)

SPONSOR ! (Stuff) :)

(2 pair Of Lens)
(1x lens candy series)

(Topup 10) 
(fb topup rm5x3)

 
(1xMP3)
(3x necklace)





(inner/shawl/skirt)



Baucar Rm15 x 5
Baucar Rm10 x 5
Baucar Rm5 x 5

1shawls polka dot
20pcs pin cute collection

1 x Inner neck


(2xPerfume 50 ml) 


5 keping Rebate voucher bernilai rm20
Discount 10% for yr fan n friends



(Pelbagai Jenis Shawl)
 

(shawl/inner neck/Long Dress)

(mouse pad/laptop cover)

 SSP
3x helai shawl plain (bright colour), 
1 helai shawl plain (ada jagit bunga),
1 shawl corak.


Sponsor ! (Blog Stuff)


(10 Bloglist)
 (5xdoodle)



(2 header)

(2header + 2banner)

(3x edit Denim)(5xheader)

(edit 2 denim)(10 bloglist)

(edit 2xheader)

(rivew blog)


tag :

Monday, 2 January 2012

1ST MEGA GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA


(na join klik banner)

tag :

NEW YEAR GIVEAWAY BY NABILAMARS AND CIK ERYN


(na join klik banner)

tag :

GIVEAWAY BY ONIE


(na join klik banner)

Syarat-syaratnya:-

  • Mesti ada BLOG !
  • Buat tajuk entri ' GIVEAWAY BY ONIE'
  • copy banner onie kat atas tu sekali dengan link ye..
  • Jangan lupa like semua sponsor onie, onie akan cek SATU PERSATU (kan dah tercapslock,hiks)
Sponsor :

Sunday, 1 January 2012

Mega Giveaway to U by |Cik AZ & Fahmi Mahat|


(na join klik banner)

SPONSOR :


TARIKH GIVEAWAY: 1 JANUARI 2012- 14 JANUARI 2012
Copyright © 2011 . All Right Reserved by Ladyzsara