Wednesday, 16 November 2011

tentang MEREKA ~



membe aku ni namenye Nurul Basyirah tp aku panngil die 'SYIRA' jee .
kitorg ni pantang jee ade cuti ta sah laa kalau tak balik umah parents masing2 .
mane tak nye uma parents kitorg dekat jee pon ngan uma sewa (kat Shah Alam) .
dia tinggal Kajang aku lak tinggal kat Gombak .
ha dekat kan ? aha
aku ngan budak2 uma aku kalo nak kuar memang kete kecik a.k.a KANCIL syira ni laa yg jadi mangsa .
aha jgn mara ye babe .
jasa ko n kete ko tetap akan ku kenang . 

ha yang ni plak 'SYIMA' .
die nih masa mule2 aku tgk muke die dulu PEH  bapak SOMBONG + KEREK ar (ko jgn marh ek syima) haha . 
tp bile da kenal ok jee die nih sporting pon sporting .
tu laa org kate 'dont judge the book by its cover' 
aku samekan ko dgn BUKU laa plak syima haha 
tp die nih kalau bercakap kadang2 men lepas gak ar
-terase pon ade- huhu. 
tp no hal punye laa masuk tinge kanan kua tinge kiri . haha 
die nih gile kamera gak ar .
so babe nanti de masa kite photoshoot2 yee .




yeah si putih melepak ni namenye 'SYIKIN' .
TINGGI + MATANG orangnya (padahal muda dr aku)
bukan macam aku nih umo da .... tp cam ta matang lg jee . haha 
yg nih awek mai dr KEDAH .
kampung yg ley dikatekan paling jauh dari kitorg2 sume 
so na tgk die balik Kedah memang jarang laa kan .
sian hang ckin ~ 
tp yang jelesnye die selalu dapat kuaq (loghat kedah) ngan 'abang' die . ehehe
ape lg erk pasal budak nih . hmmm ... tu jee kot
haha ampeh jee aku nih .





aha ni laa 'MAMI' kitorg .
entah camne laa ley tejebak panggil die mami .
minah nih bley tahan mulut die kalo melatah 
macam2 yg terkeluar .
yang ta sedap didengar pon ade tp skang da jadi biasa jee dgr so ta amik port sgt laa . haha 
die nih mmg ley jadi real mami kitorg kat uma tu .
kalo ade die memang ta lapar kebuluran laa kitorg
die laa yg selalu masak tuk kitorg .
hee MEKACEH MAMI ~



ALONG along~
hai die nih kalo dapat gelak memang ta ingat dunia .
kalo dapat cakap lg laa , 1 umah ley dgr
silap2 1 blok umah kitorg pon bley dgr .
ahaks 
along nih kalau bosan mule laa duk kacau2 orang
tade keje laa tu
ooo yela bosan laa katekan . hee 
along along ~




ha yg sorg nih ley dikatekan suke bergaya laa .
namenye 'THILA'
aku tatau na cite ape pasal die nih sebab die suke buat hal sendiri .
kadang2 jee laa pon lepak ngan kitorg kat hall duk huhahuha . ngee 
budak nih selalu gelak bila tgk kitorg gelak padahal die tatau pape pon pastu baru laa na tnye knape kitorg gelak
hahaha ape laa ko nih thila
kalo na tau thila , along n mami aku baru kenal sem ni (sem 3) nasib baik laa korg ta sombong kan kan kan
hihihi 



DORG NI LAA HOUSEMATE AKU
SAMPAI SINI JEE KOT CITE PASAL DORG
TA LEY CITE LEBIH2 , SIKIT2 JEE DAH LAA KAN
KANG TA PASAL2 AKU LAK YANG KENE
AHAKS 
OK LAA PAPE PUN MEMANG AKU SAYANG KORG KETAT2 LAH
 

♥ FRIENDSHIP 
 LOVE 
 HAPPINESS 
 FAMILY 

No comments:

Copyright © 2011 . All Right Reserved by Ladyzsara