Saturday, 12 November 2011

kita ENJOY !!

setelah hampir 4 bulan memerah otak akhirnye abes juga semester 3 aku di UNISEL .
sekarang bermula lah cuti sem aku selama sebulan (jap jee kot huhu)
entah ape laa aktiviti aku cuti ni .
na keje partime memang tak penah laa kan .
aha .
harap2 ade laa aktiviti2 yang best2 at least tade laa duk teperuk kat umah ni makan tido makan tido jee .
haha .
so kepada kawan kawan kalau korg na ajak hangout kalau tade hal memang SURE aku ta tolak punye laa ..
yang penting cuti sem ni aku nak ENJOY !! :D

No comments:

Copyright © 2011 . All Right Reserved by Ladyzsara